
Uma Mekk Kohvikute ja Restoranide nädal
Kolmekäigulise erimenüü hind on 29 eurot. Täpsem info www.visitvoru.ee
Ööbikuoru Villa restoran Andreas – Broneerimine 509 9666, villa@oruvilla.ee
EELROOG: Suvikõrvits kooreses kastmes ja juustulehvik (Suvõkürvits koorõsõn suustin ja keesiviuhka)
PEAROOG VALIKUS:
Hirveliha rulaad sibula-kartulikreemi, metsaseente ja röstküüslauguga (Küdset putelvili Villa määriga, man küdset tumadi)
Leoki forellisteik lillkapsakreemi ja fondantkartulite ja valge veini-kaaviari kastmega (Iherüsepala küdsekardohka pääl, man ninnkapstakreem)
MAGUS: Mustsõstratiramisu pähklipuruga (Sitigaga kõrdliganõ makjus, tsäpendet pähkmäs pääl)
Georgi Hotell restoran Postmark – Broneerimine 332 2221, broneeringud@georgihotell.ee
EELROOG: Küpsepeet Andri-Peedo kitsepiima-valgehallitusjuustuga (Küdset piit ja valgõhallitusõga kitsekees Andri-Peedolt)
PEAROOG: Paalia kartuli-pastinaagipüreega (Mägihõrnas kardohka-pastinaagipudroga)
MAGUS: Jõhvika-kodujuustukook musta leiva peal (Leevä pääle tettü kurõmara-vaarapiimäkuuk)
Maa gurmee kodurestoran – Broneerimine 562 84604, maagurmee@gmail.com
EELROOG: Kerge vürtsikas tomatisupp juustuste krutoonidega (Krehvtine tumadiruug keesiste krõpõvadsa palakõisiga)
PEAROOG: Võis praetud kohafilee sügisese köögiviljawokiga (Võiun praadit sudak kipõlt küdset kirivä aiakraamiga)
MAGUS: Pahupidi pavlova astelpaju-mandlilikööriga (Musokoogikõsõ nõglapaiu ja mandli-makõviina kreemiga)
Seto Tsäimaja – Broneerimine 505 4673, myyk@setomuuseum.ee
EELROOG: Peet / kala / suits (Piit / kala / sau)
PEAROOG: Puuahjus küpsetatud lammas / kruup / porgand (Puuahoh küdset lammas / suurma /põrknas)
MAGUS: Krõbe õunakook / jäätis / tolm (Krõpõ küdset upin / iätüs)
Hotell Pesa restoran – Broneerimine 562 22881, broneering@kagureis.ee
EELROOG: Soolatud Karilatsi forellifilee, laimi majoneesi ja uputatud vutimunaga (Sooladu iherüseraasakõsõ laimimaiku majoneesiga, man uputet muna)
PEAROOG: Seasisefileerull kukeseenetäidisega, lillkapsapüree ja vadakukaste (Kikkasiiniga täüdet tsialihatrull, ninnkapstapudro ja kohopiimäleemest hämmätüs)
MAGUS: Mustsõstrahõnguline Panna Cotta röstitud kaerahelveste ja marjakastmega (Sitigahõnguline koorõhüübüs, pääl krõpõ kaarahelbe ja marjust hämmätüs)
Mõisa Ait – Broneerimine 566 89049, info@moisaait.ee
EELROOG: Kõrvitsa-astelpaju kreemsupp (Kürvidsä-nõglapaiu püreruug)
PEAROOG: Grillitud veisesteik köögiviljade, metsaseenekastme ja krõbeda lehtkapsaga (Küdset tõpraliha aiavilju, mõtsasiinist hämmätüse ja krõpõ tsärokapstaga)
MAGUS: Põletatud juustukook väikese limoncelloga (Palotõt keesikuuk ja klõnks tsitroniviina)
Veski Pubi – Broneerimine 566 89049, info@moisaait.ee
EELROOG: Küpsetatud Kolotsi kitsejuust (Küdset kitsekees, hernekreem ja sibula-liivasahvt)
PEAROOG: Lambapraad köögiviljade ja mädarõikasalsaga (Lambalihaküdsüs aiavilju ja krehvtidsõ mõroritkasuustiga)
MAGUS: Peidus ploomid (Kohopiimäkorvikõstõ musokoogikõisi ala käkit liivamarja)
Kohvik Suur Muna – Broneerimine 556 10537, muna@suurmuna.ee
EELROOG: Sibulasupp (Sibularuug)
PEAROOG: Sokupihv pestose kruubi ja köögiviljadega (Sikalihast kotlet, rohiliidsõ kruuba ja aiavilä)
MAGUS: Rabarberibesee astelpajukastmega (Rabarbrine kütsevatukuuk nõglapaiuhämmätüsega)
Piusa kõrts aka Klunker – Broneerimine 537 30298, eliise.glaser@gmail.com
PEAKOKA TERVITUS: Pasteediampsud (Pastedihampsahusõ)
EELROOG: Karuliha pannisaial, punapeedikreem ja karamellsibulad (Kahruliha pannivadsakõsõ pääl, peedimäär ja mesine sipul)
PEAROOG: Rebitud liha lõkkekartulite, punaveinikastme ja mustsõstrakreemiga (Käristet liha, hüdsinküdset kardohka, veinihämmätüs ja sitigakreem)
MAGUS: Kaerahelbe-toorjuustukook ja ebaküdooniakreem (Kaarahelbe-vaarapiimäkuuk hapnõubinakreemiga)
Mooste viinavabrik – Broneerimine 585 14007, info@viinavabrik.ee
PEAKOKA TERVITUS: Viinavabriku sõir ja Valgesoo raba murakatest moos (Viinavabrigu sõir Valgõsuust peri molohkidest sahvtiga)
EELROOG: Karilatsi forellisupp suitsutatud vutimunaga, majaleib, pitsike (Liim Karilatsi iherüsest suidsutõt vutimunaga, leib, klahv)
PEAROOG: Ulukilihapada suures mitmeviljakuklis (Havvutõt mõtseläjäliha ja aiakraam vadsa sisen)
MAGUS: Õlletaignas frititud Mooste õunaaia õunad ja pohlajäätis (Küdseubina ollõdsõn tahtan ja palokaiätüs)