Uudised

uma-mekk-nädal

Uma Mekk Kohvikute ja Restoranide nädal

Uma Mekk kohvikute ja restoranide nädal toimub 7.-16.oktoober. 

Kolmekäigulise erimenüü hind on 29 eurot. Täpsem info www.visitvoru.ee

 

Ööbikuoru Villa restoran Andreas – Broneerimine 509 9666, villa@oruvilla.ee

EELROOG: Suvikõrvits kooreses kastmes ja juustulehvik (Suvõkürvits koorõsõn suustin ja keesiviuhka)

PEAROOG VALIKUS: 

Hirveliha rulaad sibula-kartulikreemi, metsaseente ja röstküüslauguga (Küdset putelvili Villa määriga, man küdset tumadi)

Leoki forellisteik lillkapsakreemi ja fondantkartulite ja valge veini-kaaviari kastmega (Iherüsepala küdsekardohka pääl, man ninnkapstakreem)

MAGUS: Mustsõstratiramisu pähklipuruga (Sitigaga kõrdliganõ makjus, tsäpendet pähkmäs pääl)

 

Georgi Hotell restoran Postmark –  Broneerimine 332 2221, broneeringud@georgihotell.ee

EELROOG: Küpsepeet Andri-Peedo kitsepiima-valgehallitusjuustuga (Küdset piit ja valgõhallitusõga kitsekees Andri-Peedolt)

PEAROOG: Paalia kartuli-pastinaagipüreega  (Mägihõrnas kardohka-pastinaagipudroga)

MAGUS:  Jõhvika-kodujuustukook musta leiva peal (Leevä pääle tettü kurõmara-vaarapiimäkuuk)

 

Maa gurmee kodurestoran – Broneerimine 562 84604, maagurmee@gmail.com

EELROOG: Kerge vürtsikas tomatisupp juustuste krutoonidega (Krehvtine tumadiruug keesiste krõpõvadsa palakõisiga)

PEAROOG: Võis praetud kohafilee sügisese köögiviljawokiga (Võiun praadit sudak kipõlt küdset kirivä aiakraamiga)

MAGUS: Pahupidi pavlova astelpaju-mandlilikööriga (Musokoogikõsõ nõglapaiu ja mandli-makõviina kreemiga)

 

Seto Tsäimaja –  Broneerimine 505 4673, myyk@setomuuseum.ee

EELROOG: Peet / kala / suits  (Piit / kala / sau)

PEAROOG: Puuahjus küpsetatud lammas / kruup / porgand (Puuahoh küdset lammas / suurma /põrknas)

MAGUS:  Krõbe õunakook / jäätis / tolm (Krõpõ küdset upin / iätüs)

 

Hotell Pesa restoran –  Broneerimine 562 22881, broneering@kagureis.ee

EELROOG: Soolatud Karilatsi forellifilee, laimi majoneesi ja uputatud vutimunaga (Sooladu iherüseraasakõsõ laimimaiku majoneesiga, man uputet muna)

PEAROOG: Seasisefileerull kukeseenetäidisega, lillkapsapüree ja vadakukaste (Kikkasiiniga täüdet tsialihatrull, ninnkapstapudro ja kohopiimäleemest hämmätüs)

MAGUS: Mustsõstrahõnguline Panna Cotta röstitud kaerahelveste ja marjakastmega (Sitigahõnguline koorõhüübüs, pääl  krõpõ kaarahelbe ja marjust hämmätüs)

 

Mõisa Ait – Broneerimine 566 89049, info@moisaait.ee

EELROOG: Kõrvitsa-astelpaju kreemsupp  (Kürvidsä-nõglapaiu püreruug)

PEAROOG: Grillitud veisesteik köögiviljade, metsaseenekastme ja krõbeda lehtkapsaga (Küdset tõpraliha aiavilju, mõtsasiinist hämmätüse ja krõpõ tsärokapstaga)

MAGUS: Põletatud juustukook väikese limoncelloga (Palotõt keesikuuk ja klõnks tsitroniviina)

 

Veski Pubi – Broneerimine 566 89049, info@moisaait.ee

EELROOG: Küpsetatud Kolotsi kitsejuust  (Küdset kitsekees, hernekreem ja sibula-liivasahvt)

PEAROOG: Lambapraad köögiviljade ja mädarõikasalsaga (Lambalihaküdsüs aiavilju ja krehvtidsõ mõroritkasuustiga)

MAGUS: Peidus ploomid (Kohopiimäkorvikõstõ musokoogikõisi ala  käkit liivamarja)

 

Kohvik Suur Muna –  Broneerimine 556 10537, muna@suurmuna.ee

EELROOG: Sibulasupp (Sibularuug)

PEAROOG: Sokupihv pestose kruubi ja köögiviljadega (Sikalihast kotlet, rohiliidsõ kruuba ja aiavilä)

MAGUS: Rabarberibesee astelpajukastmega (Rabarbrine kütsevatukuuk nõglapaiuhämmätüsega)

 

Piusa kõrts aka Klunker – Broneerimine 537 30298, eliise.glaser@gmail.com

PEAKOKA TERVITUS: Pasteediampsud (Pastedihampsahusõ)

EELROOG: Karuliha pannisaial, punapeedikreem ja karamellsibulad  (Kahruliha pannivadsakõsõ pääl, peedimäär ja mesine sipul)

PEAROOG: Rebitud liha lõkkekartulite, punaveinikastme ja mustsõstrakreemiga (Käristet liha, hüdsinküdset kardohka, veinihämmätüs ja sitigakreem)

MAGUS: Kaerahelbe-toorjuustukook ja ebaküdooniakreem (Kaarahelbe-vaarapiimäkuuk hapnõubinakreemiga)

 

Mooste viinavabrik – Broneerimine 585 14007, info@viinavabrik.ee

PEAKOKA TERVITUS: Viinavabriku sõir ja Valgesoo raba murakatest moos (Viinavabrigu sõir Valgõsuust peri molohkidest sahvtiga)

EELROOG: Karilatsi forellisupp suitsutatud vutimunaga, majaleib, pitsike (Liim Karilatsi iherüsest suidsutõt vutimunaga, leib, klahv)

PEAROOG: Ulukilihapada suures mitmeviljakuklis (Havvutõt mõtseläjäliha ja aiakraam vadsa sisen)

MAGUS: Õlletaignas frititud Mooste õunaaia õunad ja pohlajäätis (Küdseubina ollõdsõn tahtan ja palokaiätüs)

Kuupäev

okt. 07 - 16 2022
Expired!

Aeg

12:00 - 20:00

Ürituse link

FACEBOOK

Asukoht

Vana-Võromaa ja Setomaa
Vana-Võromaa ja Setomaa
FACEBOOK

Lisa kommentaar

Kohustuslikud väljad

Liitu Lõuna-Eesti uudiskirjaga

Liitu Lõuna-Eesti uudiskirjaga

Liituge meie meililistiga, et saada meie värskeid uudiseid ja värskendusi.

Oled liitunud Lõuna-Eesti uudiskirjaga