Õpitoad

Leiva küpsetamine Talumuuseumis

Piimast sõirani

Räägime leiva tähtsusest meie toidulaual ning vaatame filmi leivaküpsetamisest. Millisest jahust leiba tehti ja millisest jahust tehakse praegu?

Piimast sõirani Saatse Muuseumis

Piimast sõirani

Taluperenaise tähtsaim ülesanne oli igapäevase toidulaua eest hoolitsemine. Kõike tarvilikku pidi jaguma argipäevaks, paastuks ja pidusöögiks. Teravilja, liha, kala, seente ja aedviljade kõrval rikastas toidulauda ka piim

Lõkketoidu õpituba

Lõkketoidu õpituba

Komponentideks on kõik taimset päritolu ja võimalusel ka kohalikult peenralt või keldrist! Retseptiks perenaise Pille kogemuste ja pikaajaline timmimise tulem Hinniala `Eljankah`! Ka ilma lihata saab igati maitsvaid roogasid.

Liitu Lõuna-Eesti uudiskirjaga

Liitu Lõuna-Eesti uudiskirjaga

Liituge meie meililistiga, et saada meie värskeid uudiseid ja värskendusi.

Oled liitunud Lõuna-Eesti uudiskirjaga