Põlvamaa
Põlvamaa toidulaud on saanud mõjutusi Vana-Võromaa ja Setomaa traditsioonidest ning Peipsiääre kaluriküladest. Läbi aegade on maakonda iseloomustanud sõnapaar looduslähedus. Põlvamaa köögis on esikohal puhtad ja looduslikud maitsed, mis on põnevas võtmes leidnud tee taldrikule ja väiketootjate toodangusse
Vaata lähemalt
Mõnus puhkus Otepääl Lombi Puhkemajas
Piirkonnale iseloomulikud maitsed on Võrumaa suitsusaunaliha ja seto sõir, võrokeste talusupid ja setode ahjupudrud. Vana-Võromaa maitsed kannavad kaubamärki UMA MEKK, Setomaa maitsed tunned aga ära Seto Küük märgi järgi.
Vaata lähemalt
Sügis Veemõnulas
Tule ja naudi hommikust hommikuni puhkust koos ööbimisega Lõuna-Eesti uusimas vee-ja saunakeskuses Tõrva Veemõnula!